Om Cap Horn

Cap Horn ligger et stykke nede af den brostensbelagte kaj i det charmerende og hyggelige Nyhavn. Den smukke, gamle bygning, har tidligere været tilholdssted for både tørstige søfolk og letlevende damer.

Danmarks første økologiske restaurant

I begyndelse af 1990’erne fik Cap Horn et nyt værdisæt, hvor fokus på kvalitet og omtanke for klimaet blev vores omdrejningspunkt.

Cap Horn har fastholdt værdierne og økologi har været en del af vores DNA siden. I dag har vi det økologiske spisemærke i sølv og kan byde vores gæster velkommen i en 60-90 % økologisk restaurant.
 

Et varmt velkommen

Cap Horn er ét af de få steder i Nyhavn, der har fået lov til at beholde sit oprindelige udtryk. De forskelligartede stole og tallerkener, samt de pudsige nipsting hist og her gemmer alle på en historie, der bidrager til Cap Horns anderledes, afslappede og hjemlige atmosfære.

På restaurantens førstesal har vi to lyse stuer med trægulv og sprossevinduer. De franske døre kan åbnes helt, hvilket giver ét stort lokale, der er ideelt til selskaber og sammenkomster.

Foran det gamle hus ligger Cap Horns skønne terrasse, hvor du kan nyde udsigten til de gamle træskibe og mange farverige bygninger i Nyhavn.

Vores værter og værtinder vil altid tage imod dig med et smil. God fornøjelse og velbekomme!