Cap Horn ligger et stykke nede af den brostensbelagte kaj i det charmerende og hyggelige Nyhavn. Den smukke, gamle bygning, der tidligere har været tilholdssted for både tørstige søfolk og letlevende damer, omdannede kogekonen Camilla Plum i begyndelsen af 1990'erne til en restaurant, hvor gode økologiske råvarer kom i centrum.

Cap Horn har fastholdt værdierne omkring økologi, og alle vores råvarer bliver udvalgt med fokus på kvalitet og med omtanke for vores klima.
 

MAD MED OMTANKE

Vores kokke tilbereder hver dag hjemmelavet mad helt fra bunden. Retterne følger sæsonernes udbud af friske råvarer fra dag til dag. Alt skal leve op til vores høje kvalitetskrav, og vi benytter helst økologiske råvarer. Vores basisvarer er altid økologiske og vi har et stort udvalg af økologiske grøntsager og kød. Vores kaffe og te og størstedelen af vores øl- og vinsortiment stammer ligeledes fra økologiske leverandører.
 

ET VARMT VELKOMMEN

Cap Horn er ét af de få steder i Nyhavn, der har fået lov til at beholde sit oprindelige udtryk. De forskelligartede stole og tallerkener, samt de pudsige nipsting hist og her gemmer alle på en historie, der bidrager til Cap Horns anderledes, afslappede og hjemlige atmosfære.

På restaurantens førstesal har vi to lyse stuer med trægulv og sprossevinduer. De franske døre kan åbnes helt, hvilket giver ét stort lokale, der er ideelt til selskaber og sammenkomster.

Foran det gamle hus ligger Cap Horns skønne terrasse, hvor du kan nyde udsigten til de gamle træskibe og mange farverige bygninger i Nyhavn.

Vores værter og værtinder vil altid tage imod dig med et smil. God fornøjelse og velbekomme!