Menu - Aften
Aftenmenu hos Cap Horn
Oplev en aften på Cap Horn i hjertet af Nyhavn, hvor mad, vin og stemning mødes. Aftenmenuen indeholder snacks og forretter, fisk og skaldyr samt bistroklassikere som steak béarnaise, moules frites og svampetoast. Du kan også vælge vores 3-retters menu med vinmenu – serveret i stemningsfulde rammer ved vandet.
EN GOD START
Aperitif
Cava Dibon Rosé – 95 kr.
Garnacha, Bodegas Pinord, Penedès, Spain
Michel Gonet Cuvée 69 Brut Champagne – 145 kr.
Pinot Noir (Blanc de Noirs), Michel Gonet, Champagne, France
Monkey 47 Gin & Tonic — 145 kr.
Monkey 47 gin & Fever Tree Tonic & Twist, peberkorn
Aperol Spritz — 120 kr.
Aperol, Ruffino prosseco Rosé DOC & dehydreret appelsin
Snacks
Friterede østers med aioli og citron
3 stk. 135 kr.
6 stk. 245 kr.
Reje-kroketter med aioli
3. stk. 85 kr.
Oliven marinerede i rosmarin, citron & hvidløg — 55 kr.
Sojaristede mandler — 55 kr.
3-RETTERS JULEMENU
Aperitif
Et glas champagne, Cuvée 69, Blanc de Noir
Forret
Karrysild · syltede løg · sennepsfrø · brændt æg
Hovedret
Confit de canard (confiteret andelår) · rødkålssalat · andesauce · kartoffelkompot
Dessert
Risalamande · hakkede ristede mandler · varm kirsebærsauce
550 kr. per person
Skal bestilles til min. 2 personer. Menuen gælder ikke i kombination med andre tilbud/rabatter.
Vi tilbyder også en vegetarisk julemenu.
FORRETTER
Karrysild — 140 kr.
Marineret sild - karrycreme - syltede løg - sennepsfrø - æg
Gravad Laks — 125 kr.
Gravad laks - surdejsbrød - hovmestersauce
Løjrom — 195 kr.
Løjrom - surdejsbrød - creme fraiche - rødløg - purløg
Rørt Tatar — 140 kr.
Oksekød - økologisk rugbrød - dijonsennep - cognac - peberrod - cornichoner
Rødbedetatar — 120 kr.
Rødbeder - økologisk rugbrød - rygeostcreme - syltede perleløg
Svampetoast — 135 kr.
Svampe - surdejsbrød - skalotteløg - hvidvin - fløde
Græskarsuppe — 135 kr.
Græskar - kokosmælk - grøntsagsfond
HOVEDRETTER
Moules Frites — 215 kr.
Blåmuslinger - hvidvin - timian - hvidløg - pommes frites - aioli
Fish ’N’ Chips — 215 kr.
Langefilet - pommes frites - tartarsauce - citron
Rødspætte — 285 kr.
Smørstegt rødspætte - brunet smør - æbler - kapers - nødder - kartofler
Steak Béarnaise — 295 kr.
Oksefilet - béarnaise sauce - pommes frites
Confit de Canard — 295 kr.
Duck leg confit - red cabbage - duck sauce - potato compote
Perlebyg Risotto — 195 kr.
Perlebyg - svampe - skalotteløg - hvidvin - fløde
Burger — 215 kr.
Oksekød - bacon - salat - tomat - ost - burger dressing - pommes frites
Vegetar Burger — 215 kr.
Beyond Meat bøf - salat - tomat - ost - burger dressing - pommes frites
SIDES
Surdejsbrød med smør – 35 kr.
Grøn salat med sennepsvinaigrette og nødder – 75 kr.
Kartofler med smør og friske urter – 75 kr.
Pommes frites med aioli – 75 kr.
DESSERTER
Risalamande — 95 kr.
Hakkede ristede mandler - lun kirsebærsauce
Cheesecake – 95 kr.
Dekonstrueret cheesecake - sæsonkompot - crumble
Æblekage — 95 kr.
Æblekage - hjemmelavet vaniljeis
Gateau Marcel – 95 kr.
Chokoladekage - hjemmelavet vaniljeis - coulis - krokant
Hjemmelavet Is
2 kugler — 65 kr.
3 kugler — 95 kr.
Petit Fours — 65 kr.
3. stk. af kokkens udvalgt af små, søde kager
Vores aftenmenu serveres hver dag fra kl. 17.
Vi oplyser gerne om allergener. Bemærk venligst, at et gebyr opkræves ved betaling med firmakort eller kort udstedt uden for EU/EØS.