moules Cap Horn.jpg

Menu - Aften

 

Aftenmenu hos Cap Horn

Oplev en aften på Cap Horn i hjertet af Nyhavn, hvor mad, vin og stemning mødes. Aftenmenuen indeholder snacks og forretter, fisk og skaldyr samt bistroklassikere som steak béarnaise, moules frites og svampetoast. Du kan også vælge vores 3-retters menu med vinmenu – serveret i stemningsfulde rammer ved vandet.


EN GOD START

Aperitif

Cava Dibon Rosé – 95 kr.
Garnacha, Bodegas Pinord, Penedès, Spain

Michel Gonet Cuvée 69 Brut Champagne – 145 kr.
Pinot Noir (Blanc de Noirs), Michel Gonet, Champagne, France

Monkey 47 Gin & Tonic — 145 kr.
Monkey 47 gin & Fever Tree Tonic & Twist, peberkorn

Aperol Spritz — 120 kr.
Aperol, Ruffino prosseco Rosé DOC & dehydreret appelsin

Snacks

Friterede østers med aioli og citron
3 stk. 135 kr.
6 stk. 245 kr.

Reje-kroketter med aioli
3. stk. 85 kr. 

Oliven marinerede i rosmarin, citron & hvidløg — 55 kr.

Sojaristede mandler — 55 kr. 


CAP HORNS 3-RETTERS MENU

Gravad Laks
Gravad laks - hovmestersauce

Rødspætte
Helstegt rødspætte - brunet smør - æbler - kapers - nødder - nye kartofler

Cheesecake
Dekonstrueret cheesecake - sæsonens frugtkompot - crumble

450 kr. per person

Vinmenu - 3 glas vin
Samt filtreret vand med eller uden brus

275 kr. per person

Menuen gælder ikke i kombination med andre tilbud/rabatter.


FORRETTER

Gravad Laks — 125 kr.
Gravad laks - surdejsbrød - hovmestersauce

Løjrom — 185 kr.
Løjrom - surdejsbrød - creme fraiche - rødløg - purløg

Rørt Tatar — 135 kr.
Oksekød - økologisk rugbrød - dijonsennep - cognac - peberrod - cornichoner

Rødbedetatar — 120 kr.
Rødbeder - økologisk rugbrød - rygeostcreme - syltede perleløg

Jordskokkesuppe — 135 kr.
Toppet med purløg og croutoner

Svampetoast — 135 kr.
Svampe - surdejsbrød - skalotteløg - hvidvin - fløde


HOVEDRETTER

Moules Frites — 215 kr.
Blåmuslinger - hvidvin - timian - hvidløg - pommes frites - aioli

Fish ’N’ Chips — 215 kr.
Langefilet - pommes frites - tartarsauce - citron

Rødspætte — 275 kr.
Smørstegt rødspætte - brunet smør - æbler - kapers - nødder - nye kartofler

Steak Béarnaise — 295 kr.
Oksefilet - béarnaise sauce - pommes frites 

Perlebyg Risotto — 195 kr.
Perlebyg - svampe - skalotteløg - hvidvin - fløde

Burger — 185 kr.
Oksekød - bacon - salat - tomat - ost - burger dressing - pommes frites

Vegetar Burger — 185 kr.
Beyond Meat bøf - salat - tomat - ost - burger dressing - pommes frites


SIDES

Surdejsbrød med smør – 35 kr. 

Grøn salat med sennepsvinaigrette og nødder – 75 kr.

Nye kartofler med smør og friske urter – 75 kr.

Pommes frites med aioli – 75 kr.


DESSERTER

Cheesecake – 95 kr. 
Dekonstrueret cheesecake - sæsonkompot - crumble

Æblekage — 95 kr.
Æblekage - hjemmelavet vaniljeis

Gateau Marcel – 95 kr. 
Chokoladekage - hjemmelavet vaniljeis - coulis - krokant

Hjemmelavet Is
2 kugler — 65 kr.
3 kugler — 95 kr.

Petit Fours — 65 kr.
3. stk. af kokkens udvalgt af små, søde kager