CAP HORNS ØKOLOGISKE NYTÅRSMENU 2018

Cap Horn er det perfekte sted at fejre nytåret. 

Vi tager selvfølgelig imod reservationer allerede nu og
vi glæder os til at fejre nytåret med dig. 

½ hummer

Vi koger hummeren med dild og serverer en afkølet halv hummer med hjemmerørt
citronmayonnaise, dildmayonnaise og citron. Hertil ristet surdejsbrød og smør.

Nytårstorsk

Terrin af torsk serveres afkølet med rødbedecreme, syltede sennepskorn og
fritterede kapers. Hertil surdejsbrød og smør.

Mundrenser

Ginsorbet

Okse

Rosastegt oksemørbrad serveres med grillet endiviesalat, jordskokkechips, græskarpuré og
ristede pastinaktern. Hertil en kraftig trøffelsauce og kartofler med timian.

Mousse

Champagnemousse med chokolade, havtorncoulis og bund af marcipan.

Pris per person: 750 kr.

Økologisk vinmenu

Et glas bobler & fire glas nøje udvalgte vine, samt stempelkaffe/te.

Pris per person 550 kr.

Book nu

Nytårsaften lukker køkkenet kl. 23:00 og restauranten lukker kl. 23:45.
Herefter er der mulighed for at nyde det smukke fyrværkeri i Nyhavn.