Hver måned sammensætter vi en 3-retters menu med sæsonens bedste råvarer:

Månedens menu serveres hver dag fra kl. 17.

Månedens menu (1. - 31. juli)

GAZPACHO
Kold tomatsuppe af friske økologiske tomater, økologisk olivenolie og peberfrugt serveres med rejer, økologisk agurk og peberfrugt. Hertil landbrød og smør.

LAKS
Bagt laks med dadeltomater og økologisk spidskål. Hertil dildsauce og danske kartofler. 


HVID CHOKOLADE
Hvid chokolademousse med mørk chokolade, tuille og kirsebær. 

3 retter 300 kr.

Månedens vinmenu (1. - 31. juli)

Riesling Tradition, Domaine Frey, Alsace
Duften er intens af frugt, mens smagen er tør, fyldig og appetitlig.

Caparzo, Chardonnay, Toscana
Smagen forfriskende med sprøde nuancer af hvide ferskner og en meget lækker frugtsødme, som strammes fint op af en god struktur
og et fint syrligt bid.

Tonel 12, Quinta de la Rosa, Douro, Portugal
10 års Tawny.

3 glas 200 kr