Hver måned sammensætter vi en 3-retters menu med sæsonens bedste råvarer:

Månedens menu serveres hver dag fra kl. 17.

Månedens menu (1. - 30. september)

KANTARELLER
Stegte kantareller serveres med økologisk hvidløg og æbler på økologisk rugbrød.

KULMULE
Bagt kulmule serveres med stegte pærer, skalotteløg og økologiske pastinakker.

BLOMMER
Trifli af blommer, knas og økologisk flødeskum.

3 retter 300 kr.

Månedens vinmenu (1. - 30. september)

Chanson, Pinot Noir, Bourgogne
Fyldig, blød og intens vin. Duften er frugtig og krydret med smagsnoter af røde bær og hvid peber.

Riesling Tradition, Domaine Frey, Alsace
Duften er intens af frugt, mens smagen er tør, fyldig og appetitlig.

Irish coffee
Økologisk kaffe, brun farin og Jameson irish whisky, serveret ved bordet med økologisk flødeskum.

3 glas 200 kr