Hver sæson sammensætter vi en 3-retters menu med sæsonens bedste råvarer:

Denne serveres hver dag fra kl. 17, men undtagelse af fredag den. 10. november, hvor vi serverer en mortensaftenmenu.

Julens menu

LAKS
Rødbedegravad laks med peberrodscrème med frisk peberrod og økologisk crème fraîche,
friterede kapers og friske krydderurter. Hertil økologisk landbrød og smør.

AND
Klassisk landand fyldt med æbler og svesker, serveret med hjemmelavet lun
økologisk rødkål, smørstegte kartofler og andesky.

RIS À L’AMANDE
Ris à l’amande med økologisk fløde og lun, hjemmelavet kirsebærsauce.

3 retter 345 kr.

OST
Tilføj to økologiske oste med dagens tilbehør til jeres julemenu.

4 retter 400 kr.

Julens vinmenu 

Caparzo, Chardonnay, Toscana

Valpolicella Ripasso Superiore,
Corte Majoli, Veneto

Tonel 12, Quinta de la Rosa,
Douro, Portugal

Bradamante, Poderi dal Nespoli,
Emilia-Romagna

3 glas 250 kr.

4 glas 300 kr