Hver sæson sammensætter vi en 3-retters menu med sæsonens bedste råvarer:

Denne serveres hver dag fra kl. 17.

Sæsonens menu

SPELTOTTO
Speltotto med svampe samt chips af Vesterhavsost.
Hertil brød og smør.

RØDSPÆTTE
Helstegt rødspætte med citrusmarineret kålsalat og æbler.
Hertil persillesauce og små kartofler.

ÆBLETRIFLI
Æblekompot serveres med makron- og hasselnøddeknas
og letpisket flødeskum.

3 retter 325 kr.

Sæsonens vinmenu 

Dopler, Tattendorf
Pinot Noir med rund og blød smag og fine nuancer af røde bær, svampe
og modne blommer. Eftersmagen er lang og intens.

Caparzo, Chardonnay, Toscana
Smagen forfriskende med sprøde nuancer af hvide ferskner og en meget lækker frugtsødme,
som strammes fint op af en god struktur og er fint syrligt.

Bradamante, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna
Duften er aromatisk med noter af tørret figen, abrikos, mandel
og honning og et strejf af appelsinskal.

3 glas 200 kr.