Hver sæson sammensætter vi en 3-retters menu med sæsonens bedste råvarer:

Denne serveres hver dag fra kl. 17.

Sæsonens menu

LAKS
Rødbedegravad laks med peberrodscrème af økologisk crème fraîche
og frisk peberrod, friterede kapers og friske krydderurter.

PERLEHØNE
Stegt perlehønebryst serveres med grønkål, confiterede jordskokker,
ristet æble, trøffelsauce og små stegte kartofler.

CRÈME BRÛLÉE
Crème brûlée med karameliseret sukker serveres med blommesorbet.

3 retter 300 kr..

Sæsonens vinmenu 

Caparzo, Chardonnay, Toscana
Forfriskende med sprøde nuancer af hvide ferskner.

Dopler, Tattendorf
Pinot Noir med rund og blød smag og fine nuancer af røde bær, svampe og modne blommer.
Eftersmagen er lang og intens.

Bradamante, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna
Duften er aromatisk med noter af tørret figen, abrikos,
mandel og honning og et strejf af appelsinskal.

3 glas 200 kr.