Hver måned sammensætter vi en 3-retters menu med sæsonens bedste råvarer:

Månedens menu serveres hver dag fra kl. 17.

Månedens menu (1. - 31. august)

LAKS
Rimmet laks med økologisk hytteost, marineret chili, koriander og agurk. Hertil økologisk landbrød og smør.

PERLEHØNE
Perlehønebryst med kantareller, små stegte gulerødder og puré af økologiske gulerødder. Hertil kraftig skysauce og små danske kartofler.

KoLdSKÅL
Hjemmelavet økologisk koldskål med jordbær og hjemmelavede kammerjunker. 

3 retter 300 kr.

Månedens vinmenu (1. - 31. august)

Sauvignon de Touraine, Domaine de la Presle, Loire
En halvtør vin med brilliant lys farve og en overvældende duft og smag af druen Sauvignon Blanc.

Doppler, Tattendorf
Pinot Noir vin med rund og blød smag og fine nuancer af røde bær, svampe og modne blommer. 

Monbazillac, Sémillon, Frankrig
Muscardelle & Sauvignon Blanc, sødmefuld og fyldig dessertvin med en aromatisk finish.

3 glas 200 kr