Hver måned sammensætter vi en 3-retters menu med sæsonens bedste råvarer:

Månedens menu (3. - 31. maj)

Rimmet laks med økologisk hytteost, maltjord, chili, økologisk agurk & radiser.
Hertil økologisk landbrød og smør.

Perlehønebryst med ristet økologisk blomkål og dehydrerede dadeltomater.
Hertil morkelsauce & små nye kartofler. 

Rabarbersuppe med økologisk vaniljeis, hasselnøddeknas & mynte. 

3 retter 300 kr.

Månedens vinmenu (3. - 31. maj)

Sauvignon de Touraine, Domaine de la Presle, Loire, Frankrig
En halvtør vin med brilliant lys farve og en overvældende duft og smag af druen Sauvignon Blanc.

Dopler, Tattendorf, Østrig
Pinot Noir vin med en rund og blød smag og fine nuancer af røde bær, svampe og modne blommer. 
Eftersmagen er lang og intens.

Monbazillac, Sémillon, Frankrig
Muscardelle & Sauvignon Blanc

3 glas 200 kr.