CAP HORNS JULEMENUER & JULEBORD 2017

 

Cap Horn har selskaber til enhver lejlighed. Vi byder indenfor hele julen og ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen. 

Menuerne serveres fra d. 22. november og frem til jul og vi tager selvfølgelig imod bestillinger allerede nu. 

 

Scroll ned for at læse de tre forskellige menuer eller download menuerne her.

 

CAP HORNS KLASSISKE JULEMENU

RØDBEDEGRAVAD LAKS
Rødbedegravad laks med peberrodscrème med frisk peberrod og
økologisk crème fraîche, friterede kapers og friske krydderurter.
Hertil økologisk landbrød og smør.

LANDAND
Klassisk landand fyldt med æbler og svesker, serveret med
hjemmelavet lun økologisk rødkål, smørstegte kartofler og andesky.

OSTE
2 forskellige økologiske oste med dagens tilbehør.

KLASSIKEREN
Ris à l’amande med økologisk fløde og lun, hjemmelavet kirsebærsauce.

Pris pr. kuvert 400 kr.
Inklusiv vinmenu 700 kr.
Forudbestilling til minimum 4 personer

 

CAP HORNS EKSKLUSIVE JULEMENU


½ HUMMER
Vi koger hummeren med dild og serverer en afkølet halv hummer
med hjemmerørt dildmayonnaise og økologisk citron.
Hertil økologisk landbrød og smør.

KRONHJORT
Rosastegt kronhjortefilet med valnødder, rosiner,
brændt økologisk gulerod, butternut squash og ricotta.
Serveres med kraftig glace og små stegte kartofler.

OSTE
2 forskellige økologiske oste med dagens tilbehør.

CHOKOLADEKAGE
Chokoladekage af kraftig belgisk chokolade og fyldig chokolademousse. Serveres med økologisk vaniljeis.

Pris pr. kuvert 600 kr.
Inklusiv vinmenu 1000 kr.
Forudbestilling til minimum 8 personer


 

CAP HORNS JULEBORD

Serveres på fade ved bordet.

Første servering

2 SLAGS SILD
Løgsild af flotte sildefileter
med økologisk rødløg og dild.

Karrysild med forårsløg, danske æbler,
økologisk løg og hjemmelavet mayonnaise.
Økologisk rugbrød og smør.

2 SLAGS LAKS
Dildgravad laks med hjemmelavet rævesauce,
økologisk citron og friskklippet dild.

Røget laks med frisk dild og urtecrème af økologisk
crème fraîche, friske krydderurter og citron.
Økologisk landbrød og smør.

Anden servering

DE 4 LUNE
Sprødstegt landand med danske æbler og svesker.

Lune frikadeller med drueagurker.

Ribbenssteg af økologisk gris med sprød svær og økologisk rødkål.

Lun leverpostej med ristede champignoner, sprød bacon og hjemmesyltede, økologiske rødbeder.

 

Tredje servering

OSTEN
2 økologiske oste med dagens tilbehør.

Fjerde servering

KLASSIKEREN
Ris à l’amande af økologisk fløde
med lun hjemmelavet kirsebærsauce.

Pris pr. kuvert 385 kr.
ved forudbestilling til minimum 8 personer.

 

Vi kan også tilbyde specielle drikkepakker til julemenuerne.