CAP HORNS ØKOLOGISKE JULEMENUER 2018

Cap Horn har selskaber til enhver lejlighed. Vi byder indenfor hele julen og ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen. Julemenuen kan bestilles fra 21. november.

Cap Horn har også en a la carte-menu i juleperioden.
Se frokostmenuen her.
Se aftenmenuen her.

Se nytårs-menuen her

Cap Horns økologiske julebord

Serveres på fade ved bordet.

Første servering

SILD
Løgsild af flotte sildefileter med rødløg, kapers og dild.
Side: Karrycrème med æg og æbler.

LAKS
Røget laks med krydderurtecrème, dild og citron.

Vi serverer brød og smør til den første servering.

Anden servering

DE 3 LUNE

Lune frikadeller med drueagurker.

Ribbensteg med sprød svær, rødkål og kartofler.

Lun leverpostej med ristede champignon, sprød bacon og hjemmesyltede rødbeder.

TILKØB: Confiteret andelår med æbler, svesker og andesky. + 50 kr.

Tredje servering

OSTEN
Økologisk ost med dagens tilbehør.

Fjerde servering

KLASSIKEREN
Ris à l’amande af økologisk fløde
med lun hjemmelavet kirsebærsauce.

Pris pr. kuvert 400 kr.
Forudbestilling til minimum 8 personer

Book nu

CAP HORNS ØKOLOGISKE JULEMENU


VELKOMST
Union Vinicola del Este, Cava, Macabeo, Chardonnay

JORDSKOKKESUPPE
Suppe af jordskokker serveret med æbletern, sprød bacon og trøffelolie.
Konrad, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand

AND
Confiteret andelår serveret med æbler, svesker, lun rødkål, smørstegte kartofler og andesky
Cristia, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Côte du Rhône, Frankrig

DESSERT
Ris à l’amande med lun, hjemmelavet kirsebærsauce.
Portvin

Pris pr. kuvert 385 kr.
Inklusiv vinmenu 715 kr.

TILKØB AF OST + 50 kr.
To forskellige oste med dagens tilbehør.
Vin til osten. Spørg gerne jeres vært eller værtinde om dagens anbefaling.

Book nu

NYTÅR PÅ CAP HORN - se menuen her