Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

GRÆSKAR (VEGETAR)
Bagt hokkaidogræskar serveres på lun økologisk gedefriskost med ristede hasselnødder, syltet græskar, kørvel og bladselleri.
125 kr.

RØDSPÆTTE
Rødspætten vendes i økologisk rugmel og steges hel. Serveres med grillet økologisk spidskål, ristede æbler, forårsløg, små kartofler og persillesauce.
200 kr.

LAM
Langtidstegt lammeskank serveres med sauterede økologiske porrer og rosenkål, sauce af braseringslagen samt mos af kartofler og rodfrugter.
185 kr.

FLAT IRON STEAK
Grillet flat iron steak serveres med valnødder, rosiner, stegte økologiske gulerødder, ricotta, glace og små stegte kartofler.
200 kr.

RETTEN I DAG
Køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel
være fisk, lam, vildt, okse eller andre sæsonfriske specialiteter.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

MÅNEDENS MENU - FRA KL. 17
Hver måned sammensætter vi en treretters menu af sæsonens råvarer.
Se månedens menu her.
300 kr.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.