Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

LUN VINTERSALAT (vegetar)
Grønkål med økologiske puylinser, bagt butternut squash, ricotta, mandler og en appelsin- og honningdressing.
120 kr.

TORSK
Letsaltet bagt torsk med økologiske puylinser vendt med friske æblestykker, friteret grønkål, bagt fennikel og let persillesauce.
175 kr.

LAMMESKANK
Braiseret lammeskank med sauterede økologiske porrer og rosenkål. Hertil braiseringslage og mos af økologiske rodfrugter og kartofler smagt til med trøfler.
185 kr.

FLAT IRON STEAK
Grillet flat iron steak serveres med sauté af butternut squash og økologiske løg. Hertil sauce béarnaise og små stegte kartofler.
200 kr.

RETTEN I DAG
Hver dag har vi en ret, som ikke står på kortet.
Det kan for eksempel være fisk, lam, vildt, okse eller andet.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris