Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

SPELTOTTO (VEGETAR)
Speltotto med vilde svampe, syrlig spinat, citron og sprød Vesterhavsost.
150 kr.

RØDSPÆTTE
Meunierestegt rødspætte serveres med ærter og løg vendt i smør, grillet citron, små kartofler og sauce med masser af persille.
210 kr.

KYLLING
Confiteret kyllingelår stegt på benet med sauterede majs, valnødder og rosiner. Serveres med små stegte kartofler og timianglace.
195 kr.

STEAK
Grillet oksesteak serveret med selleripuré, stegte gulerødder og pommes allumettes. Hertil små, stegte kartofler og sauce bearnaise.
225 kr.

RETTEN I DAG
Dagens specielle forret eller hovedret.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

ØKOLOGISK MENU - FRA KL. 17
3 retter 345 kr.
Se månedens menu her.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.