Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

QUINOASALAT (VEGETAR)
Salat med quinoa, avocado, tomater, rødløg, græskarkerner
og hjertesalat vendt i purløgsolie.
125 kr.

RØDSPÆTTE
Helstegt rødspætte serveres med ærter og løg vendt i smør, grillet citron, små kartofler og sauce med masser af persille.
210 kr.

KYLLING
Grydestegt kylling stegt på benet. Serveres med spidskålssalat, rabarberkompot, små kartofler og kantarelsauce.
195 kr.

STEAK
Grillet oksesteak serveres med broccoli, græskarkerner, små kartofler og sauce bearnaise.
225 kr.

RETTEN I DAG
Dagens specielle forret eller hovedret.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

ØKOLOGISK MENU - FRA KL. 17
3 retter 345 kr.
Se månedens menu her.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.