Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

QUINOASALAT (VEGETAR)
Salat med økologisk quinoa, avocado, økologisk rødløg, blommer, pærer og hjertesalat. Vendt i purløgsolie og toppet med græskarkerner.
125 kr.

RØDSPÆTTE
Rødspætten vendes i økologisk rugmel og steges hel.
Serveres med grillet økologisk spidskål, ristede æbler, forårsløg,
små kartofler og persillesauce.
200 kr.

LAM
Langtidstegt lammeculotte serveres med sauteret økologisk spidskål, økologisk blomkål, gulerødder, blommekompot, små kartofler og kantarelsauce.
185 kr.

FLAT IRON STEAK
Grillet flat iron steak serveres med lun kartoffelsalat med økologiske løg og små gulerødder samt krydderurtesauce.
200 kr.

RETTEN I DAG
Køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel
være fisk, lam, vildt, okse eller andre sæsonfriske specialiteter.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

MÅNEDENS MENU - FRA KL. 17
Hver måned sammensætter vi en treretters menu af sæsonens råvarer.
Se månedens menu her.
300 kr.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.