Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

GRÆSKAR (VEGETAR)
Bagt hokkaidogræskar serveres på lun økologisk gedefriskost med ristede hasselnødder, syltet græskar, appelsin, kørvel og bladselleri.
125 kr.

TORSK
Bagt torsk serveres med fennikel, rosenkål, peberbacon,
små kartofler og en sauce af økologisk fløde og frisk persille.
185 kr.

LAM
Langtidstegt lammeskank serveres med sauterede økologiske porrer og rosenkål, sauce af braseringslagen samt mos af kartofler og rodfrugter.
´190 kr.

FLAT IRON STEAK
Grillet flat iron steak serveres med valnødder, grønkål, rosiner, stegte økologiske gulerødder, ricotta, glace og små stegte kartofler.
200 kr.

RETTEN I DAG
Køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel
være fisk, lam, vildt, okse eller andre sæsonfriske specialiteter.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

SÆSONENS MENU - FRA KL. 17
3 retter 300 kr.
Se månedens menu her.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.