Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

LUN VINTERSALAT (vegetar)
Grønkål med økologiske puylinser, bagt butternut squash, ricotta, mandler og en appelsin- og honningdressing.
135 kr.

TORSK
TORSKLetsaltet bagt torsk med økologiske puylinser vendt med friske æblestykker, friteret grønkål, bagt fennikel og let persillesauce.
175 kr.

LANDAND
LANDANDKlassisk landand serveres med svesker, æbler og lun økologisk rødkål.Hertil andeskysauce og små kartofler.
190 kr.

KRONHJORT
KRONHJORTRosastegt kronhjortefilet med valnødder, rosiner, brændt økologisk gulerod,butternut squash og ricotta. Serveres med kraftig glace og små stegte kartofler.
200 kr.

FLAT IRON STEAK
Grillet flat iron steak serveres med sauté af butternut squash og økologiske løg. Hertil rødvinssauce og knuste kartofler med jordskokker og persille.
200 kr.