Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

QUINOASALAT (VEGETAR)
Salat med quinoa, avokado, tomater, rødløg, græskarkerner
og hjertesalat vendt i purløgsolie.
125 kr.

RØDSPÆTTE
Helstegt rødspætte serveres med grønne asparges, grillet citron,
små kartofler og en sauce med masser af persille.
200 kr.

LAM
Lammeculotte stegt rosa med hvidløg, rosmarin og timian serveres med grillet spidskål,
forårsløg, en rabarber- og rødbedekompot, små kartofler og en skysauce.
195 kr.

FLAT IRON STEAK
Flat iron steak med asparges, bagt og brændt løg,
sauce bearnaise og små kartofler.
200 kr.

RETTEN I DAG
Dagens specielle forret eller hovedret.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

ØKOLOGISK MENU - FRA KL. 17
3 retter 325 kr.
Se månedens menu her.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.