Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

QUINOASALAT (vegetar)
Salat med økologisk quinoa, avocado, økologisk rødløg,
broccolini og hjertesalat. Vendt i ramsløgsolie
og toppet med græskarkerner.
125 kr.

TORSK
Letsaltet bagt torsk med grønne asparges, spinatskum,
broccolini og små kartofler.
175 kr.

LAMMESKANK
Braiseret lammeskank serveret med forårsfrikassé
af økologiske gulerødder, grønne ærter
og små kartofler med løvstikke.
185 kr.

FLAT IRON STEAK
Grillet flat iron steak serveres med grillet økologisk spidskål,
sprøde tændstikkartofler og sauce béarnaise.
200 kr.

RETTEN I DAG
Køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel
være fisk, lam, vildt, okse eller andre sæsonfriske specialiteter.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris