Alle hovedretter serveres fra kl. 12.

QUINOASALAT (VEGETAR)
Salat med økologisk quinoa, avocado, økologisk rødløg, asparges og
hjertesalat. Vendt i ramsløgsolie og toppet med græskarkerner.
125 kr.

RØDSPÆTTE
Rødspætten vendes i økologisk rugmel og helsteges.
Serveres med ærtesalsa, forårsløg, små nye kartofler og brunet økologisk smør.
180 kr.

LAM
Langtidstegt lammeculotte serveres med asparges, gulerødder, økologiske bolsjebeder, små nye kartofler og krydderurtesauce.
185 kr.

FLAT IRON STEAK
Grillet flat iron steak serveres med grønne og hvide asparges,
små nye kartofler og sauce béarnaise.
200 kr.

RETTEN I DAG
Køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel
være fisk, lam, vildt, okse eller andre sæsonfriske specialiteter.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

MÅNEDENS MENU - FRA KL. 17
Hver måned sammensætter vi en treretters menu af sæsonens råvarer.
Se vedlagte menu.
300 kr.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.