Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Et stykke smørrebrød med løgsild serveres med en creme af økologiske æg, økologiske drueagurker, hjemmerørt mayonnaise og økologisk karry fra Krydderibazar toppet med karse.
Serveres på økologisk rugbrød.
60 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

KARTOFFELMAD (vegetar)
Små nye kartofler med økologisk rygeost, radiser og purløg.
Serveres på økologisk rugbrød.

REJER OG ÆG
Rejer samt et halvt smilende økologisk æg
anrettet med hjemmelavet mayonnaise og økologisk citron.
Serveres på økologisk landbrød.

ROASTBEEF
Roastbeef med rødløgsrelish, brændt økologisk løg og peberrod.
Serveres på økologisk rugbrød.

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf af hakket oksekød anrettes i en økologisk
bolle og serveres med hjemmelavet purløgsmayonnaise,
salat, økologiske rødløg, cheddarost og sprød bacon.
Hertil små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
130 kr.