Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Et stykke smørrebrød med løgsild serveres med en creme af økologiske æg, økologiske drueagurker, hjemmerørt mayonnaise og økologisk karry fra Krydderibazar toppet med karse.
Serveres på økologisk rugbrød.
60 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

RØDBEDETATAR (vegetar)
Rødbede vendt med balsamico og honning serveres med økologiske chufanødder, hvid trøffelolie, kørvel og gedeostcreme med peberrod på økologisk rugbrød.

RØDSPÆTTE
Rødspættefilet vendt i økologisk rugmel pandesteges og
serveres med picklescreme og citron på økologisk rugbrød.

RULLEPØLSE
Økologisk rullepølse serveres med en creme af økologisk skyr, mayonnaise, økologiske ærter, økologiske gulerødder og purløg på økologisk rugbrød.

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf af hakket oksekød anrettes i en økologisk bolle og serveres med hjemmelavet purløgsmayonnaise, salat, økologiske rødløg, cheddarost
og sprød bacon. Hertil små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
130 kr.