Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Et stykke smørrebrød med løgsild vendt med økologisk skyr, æbler, dild og mayonnaise, toppet med æblechips og stenbiderrogn.
Serveres på økologisk rugbrød.
60 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

ÆGGESALAT (vegetar)
Økologiske æg vendt med økologisk karry fra Krydderibazaren,
cornichoner og hjemmelavet mayonnaise.
Serveres med karse og ristede økologiske løg på økologisk rugbrød.

FISKEFRIKADELLER
Lune fiskefrikadeller med hjemmelavet picklescrème
og økologisk citron.
Serveres på økologisk rugbrød.

ROASTBEEF
Roastbeef med økologisk rødløgsrelish, brændt løg og peberrod.
Serveres på økologisk rugbrød.

 

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf af hakket oksekød anrettes i en økologisk
bolle og serveres med hjemmelavet purløgsmayonnaise,
salat, økologiske rødløg, cheddarost og sprød bacon.
Hertil små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
130 kr.