Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Et stykke smørrebrød med sennepssild med bacon, friteret kapers og et halvt smilende økologisk æg.
Serveres på økologisk rugbrød.
60 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

REJER
Flotte rejer med crème af friske krydderurter, økologisk crème fraîcheog økologisk citron. Serveres with økologisk surdejsbrød.

ROASTBEEF
Tynde skiver roastbeef serveres på økologisk rugbrød med picklescrème, peberrod og hjemmelavet ristet økologisk løg.

LUN LEVERPOSTEJ
leverpostejLun leverpostej serveres på økologisk rugbrød med champignon, bacon og hjemmesyltede økologiske rødbeder.

 

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf af hakket oksekød anrettes i en økologisk
bolle og serveres med hjemmelavet purløgsmayonnaise,
salat, økologiske rødløg, cheddarost og sprød bacon.
Hertil små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
130 kr.