Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
210 kr.

Løgsild serveres med æble –og peberrodscreme toppet med purløg og æblechips. Serveres på rugbrød.
70 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
185 kr.

AVOCADO
Avocado med pesto, syltede rødløg og friterede boghvedekerner på rugbrød

REJER
Rejer med urtecrème og citron på surdejsbrød.

RØDSPÆTTE
Smørstegt rødspættefillet med picklescreme og citron på rugbrød

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf anrettes i en bolle med purløgsmayonnaise, salat, rødløg, cheddarost og bacon, serveres med små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
150 kr.

Snacks

Mandler & oliven
55 kr.

Stegte kartofler med chilimayonnaise
45 kr.

Ølpølse og krydderpølse. Serveres med cornichoner og dijonsennep
65 kr.

Brunch

Aften