Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Et stykke smørrebrød med løgsild serveres med
en crème af økologiske æg,
økologiske drueagurker, hjemmerørt mayonnaise og økologisk karry fra Krydderibazar toppet med karse.
Serveres på økologisk rugbrød.
60 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

RØDBEDETATAR (vegetar)
Rødbede vendt med balsamico og honning serveres med en gedeostcrème med peberrod, økologiske chufanødder, hvid trøffelolie og kørvel på økologisk rugbrød.

RØDSPÆTTE
Rødspættefilet vendt i økologisk rugmel pandesteges og
serveres med pickelcrème og citron på økologisk landbrød.

RULLEPØLSE
Økologisk rullepølse serveres med en crème af økologisk skyr, mayonnaise, økologiske ærter, økologiske gulerødder og purløg på økologisk rugbrød.

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf af hakket oksekød anrettes i en økologisk
bolle og serveres med hjemmelavet purløgsmayonnaise,
salat, økologiske rødløg, cheddarost og sprød bacon.
Hertil små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
130 kr.