Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Et stykke smørrebrød med sennepssild serveres med
friterede kapers og et halvt smilende økologisk æg.
Serveres på økologisk rugbrød.
60 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

REJER
Rejer serveres med löjrom fra fisken siklöja (Coregonus albula) samt crème fraîche med friske krydderurter og økologisk citron på økologisk surdejsbrød.

KYLLINGESALAT
Fine stykker kylling vendt i en let cremet dressing tilsmagt økologisk karry fra Krydderibazar med bladselleri og friske æbler
serveres med sprød bacon på økologisk landbrød.

LEVERPOSTEJ
Lun leverpostej serveres klassisk med champignon, sprød bacon og hjemmesyltede økologiske rødbeder på økologisk rugbrød.

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf af hakket oksekød anrettes i en økologisk bolle og serveres med hjemmelavet purløgsmayonnaise, salat, økologiske rødløg, cheddarost
og sprød bacon. Hertil små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
130 kr.