Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Løgsild serveres med en crème af æg, drueagurker og karry toppet med karse. Serveres på rugbrød.
70 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

ÆG OG TOMAT
Solmodne tomater og et halvt, smilende æg med purløgsmayonnaise og friske purløg.

REJER
Rejer med urtecrème og citron på surdejsbrød.

KYLLINGESALAT
Kylling vendt med svampe, knoldselleri, syltede agurker, skyr og mayonnaise. Toppet med kyllingeskind og bacon. Serveres på rugbrød.

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf anrettes i en bolle med purløgsmayonnaise, salat, rødløg, cheddarost
og bacon, serveres med små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: Rød, medium eller gennemstegt.
135 kr.