Alle frokostretter serveres fra kl. 12 - 17.

SMØRREBRØDSTALLERKEN + SILD
200 kr.

SILD
Et stykke smørrebrød med sennepssild med bacon, friteret kapers og et halvt smilende økologisk æg.
Serveres på økologisk rugbrød.
60 kr.

SMØRREBRØDSTALLERKEN
175 kr.

RØDSPÆTTE
Rødspættefilet vendt i økologisk rugmel og stegt i økologisk smør. Serveres på økologisk rugbrød med picklescreme og økologisk citron.

KYLLINGESALAT
Fine stykker kylling vendt i en let, cremet dressing tilsmagt karry med bladselleri og friske æbler. Serveres med sprødstegt bacon på økologisk surdejsbrød.

LEVERPOSTEJ
Lun leverpostej serveres på økologisk rugbrød med champignon, bacon og hjemmesyltede økologiske rødbeder.

 

CAP HORN-BURGEREN
En grillet bøf af hakket oksekød anrettes i en økologisk
bolle og serveres med hjemmelavet purløgsmayonnaise,
salat, økologiske rødløg, cheddarost og sprød bacon.
Hertil små stegte kartofler og chilimayonnaise.
Tilberedes efter ønske: rød, medium eller gennemstegt.
130 kr.