Alle retter serveres fra kl. 12.

SVAMPE (VEGETAR)
Stegte, vilde svampe med skalotteløg, hvidløg og fløde. Serveres med friske krydderurter på rygbrød.
85 kr.

GRÆSKARSUPPE
Suppe af hokkaidogræskar, butternut squash, gulerødder og chili. Serveres med græskarkerner, græskarkerneolie, surdejsbrød og smør.
90 kr.

LAKS
Laksetatar af fersk og røget laks rørt med sennep, kapers, rødløg og toppet med avocado. Serveres med surdejsbrød og smør.
120 kr.

CARPACCIO
Råmarineret oksecarpaccio med Vesterhavsost, fransk dressing tilsmagt dijonsennep, forårsløg og friske krydderurter. Serveres med surdejsbrød og smør.
100 kr.

Hovedretter

SPELTOTTO (VEGETAR)
Speltotto med vilde svampe, syrlig spinat, citron og sprød Vesterhavsost.
150 kr.

RØDSPÆTTE
Meunierestegt rødspætte serveres med ærter og løg vendt i smør, grillet citron, små kartofler og sauce med masser af persille.
225 kr.

KYLLING
Confiteret kyllingelår stegt på benet med sauterede majs, valnødder og rosiner. Serveres med små stegte kartofler og timianglace.
210 kr.

STEAK
Grillet oksesteak serveret med selleripuré, stegte gulerødder og pommes allumettes. Hertil små, stegte kartofler og sauce bearnaise.
225 kr.

RETTEN I DAG
Dagens specielle forret eller hovedret.
Spørg meget gerne jeres værtinde/vært.
Dagspris

ØKOLOGISK MENU - FRA KL. 17
3 retter 345 kr.
Se månedens menu her.

Økologisk landbrød og smør til hovedretten
15 kr. pr. person.

Desserter

CRÈME BRÛLÉE
Den velkendte klassiker serveret blød og cremet i bunden og sprød på toppen. Med æblesorbet.
70 kr.

CHEESECAKE
Cap Horns cheesecake med pærer og knas.
75 kr.

CHOKOLADE
Fondant af kraftig belgisk chokolade med vaniljeis og blommekompot.
75 kr.

IS
3 kugler vaniljeis serveres med chokoladesauce.
50 kr.

Snacks

Mandler & oliven
55 kr.

Stegte kartofler med chilimayonnaise
45 kr.

Ølpølse og krydderpølse. Serveres med cornichoner og dijonsennep
65 kr.

Frokost

Brunch