Foto Pæreskuden.jpg

Pæreskuden i Nyhavn

FOR 25. ÅR I TRÆK BRINGER PÆRESKUDEN DUGFRISK FRUGT FRA FEJØ TIL KAJEN I NYHAVN

Lastet med pærer, æbler, blommer, most og cider fra Fejø, lægger Pæreskuden ”Mæfikken” den 2. september til kaj i Nyhavn – i år for 25. år i træk. Den 2. – 10. september kl. 10-17 kan gæster i Nyhavn købe frisk frugt fra fejbattingerne, som Fejø-beboerne kaldes. Hver sensommer siden 1993 har Fejø-skuderne lagt til foran Cap Horn i Nyhavn 21 – en skøn tradition til glæde for unge som gamle Nyhavnsgæster.

Jubilæet markeres den 2. september kl. 10, hvor Pæreskuden lægger til:
- Taler ved Lars Weiss fra Københavns Borgerrepræsentation og Lollands borgmester Holger Schou Rasmussen.
- Øboerne serverer æblemost, og Cap Horn byder på smagsprøver med stegte kantareller på økologisk rugbrød med økologisk hvidløg og Fejø-æbler & trifli af Fejø-blommer, knas og økologisk flødeskum

Hvert år fejrer Cap Horn Pæreskudens ankomst med masser af Fejø-frugt på menukortet. I år vil Cap Horns gæster blandt andet kunne smage:

Bagt kulmule med stegte Fejø-pærer, skalotteløg, pastinakker, grøn persillesauce og små, stegte kartofler

Langtidsstegt lammeculotte med sauteret økologisk spidskål, økologisk blomkål, gulerødder, Fejø-blommekompot, små nye kartofler og kantarelsauce

Crème brûlée med Fejø-blommesorbet


CapHorn_udenfor.jpg

Klimabrunch

Hver lørdag kl. 10-12 og hver søndag kl. 10-13 byder vi på et klimavenligt brunchbord. Her har vi som altid fokus på danske, økologiske råvarer og vi har udvalgt sæsonens bedste.

Smag salater med årstidens grøntsager, tærter, ost, røræg, pandekager, pølser, yoghurt, kompot, surdejsbrød & kage.

Pris per gæst 100 kr. // børnebrunch 50 kr.